Villa Strasov Villa Strasov
The Villa Stresov's lawn and gardens are attractively landscaped with diverse species of alpine flowers and shrubs.
Book Your Room Now Villa Stresov Rates Home Villa Fact Sheet About Villa Stresov Guest Testimonials Contact Villa Stresov

Българска ваканционна вила :: Градини и беседка

Bulgarian Rental- Bulgaria Villas

Заобиколена от гора от извисяващи се борове в подножието на връх Мусала, нашата вила в Боровец предлага спокойствие и тишина в красива планинска обстановка.

Насладете се на прекрасната лятна вечер, като вечеряте във вътрешния двор след туристически преход в красивите планини, от които е заобиколен Боровец. Поляната и градините на вила Стрезов са аранжирани атрактивно с различни видове алпийски цветя и храсти.

От два комплекта вятърни чанове в градината се носи нежна музика на лекия летен вятър. Дворът и величествените дървета могат да бъдат осветени вечер от дискретно разположени светлини. В спокойствието на вилата се откриват зашеметяващи гледки към дърветата и градината.

Beautiful Borovets Bulgarian Villa Summer Garden

Красива лятна градина

Красивата лятна градина на вила Стрезов дава възможност за много занимания със семейството и приятелите. Пригответе сами вкусните си ястия в нашата ултрамодерна кухня, хранете се навън в очарователния ни вътрешен двор. Или пък пригответе храната си навън в къщичката за барбекю.

Romantic Gazebo - Bulgarian Villa Stresov

Тиха, романтична беседка

Можете да се отпуснете и да се насладите на следобеден чай със закуска или на вечеря през лятото и есента в нашата тиха, романтична беседка, докато вдишвате аромата на градинските ни цветя и слушате нежния звън на вятърните чанове и бълбукането на фонтана.


top
Copyright 2018 by Stresov International. All rights reserved.