Villa Strasov Villa Strasov
Welcome to Villa Stesov in Borovets.
Book Your Room Now Villa Stresov Rates Home Villa Fact Sheet About Villa Stresov Guest Testimonials Contact Villa Stresov

Основателите на вила Стрезов

Borovets Villa Vacation Rental

Продължаваме благородната традиция на гостоприемство...

Borovets Chalet- Villa Stresov - Bulgaria Vacation Rental Accommodations

ФОТО ГАЛЕРИЯ НА "НАШИЯТ ПРЕСТОЙ" ВЪВ ВИЛАТА
Последвайте една двойка, която през август 2007 г. посети Вилата и Боровец. От пристигането си и почивката им във вилата, до пазаруването и вечерите в Боровец, техните пешеходни преходи и на кон в Рила Планина, вижте какво можете да направите за 2 дни в Боровец! Галерия пътепис

В годините след основаването си Боровец се разраства, когато видни български семейства, търсещи красота и спокойствие в близост до столицата, построяват вили и хижи в този уникален оазис за целогодишно частно ползване. От над 320-те вили, които са построени в Боровец, няколко са издигнати през 20-те години на ХХ век от членовете на семейство Стрезови от София. Една от тези перли е прелестната вила Стрезов.

Единственият петзвезден хотел на Боровец

Вила Стрезов е възстановена през 1996 г. като петзвезден луксозен имот от българо-американското семейство на Мариан Джидрова Нилсен, внучка на семейство Стрезови, и Филип Р. Нилсен, нейния съпруг, в оригиналния си швейцарски стил, използван преди 70 години.

За нас е въпрос на чест да предлагаме най-добрата почивка в България

Новото поколение собственици се стараят да предлагат най-добрата почивка в България по отношение на хотела, услуги и незабравими преживявания, като така с гордост продължават благородната традиция за гостоприемство на предците си.

За нас е удоволствие да ви поканим да се насладите на великолепието и уникалността на българската вила в чудна, целогодишна алпийска среда за взискателни туристи.

top
© Авторско право 1998-2017 на „ Stresov International”. Всички права са запазени